Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties
presentatiedoos
presentatiedoos
presentatiedoos

Op maat gemaakte presentatiedoos voor de interieurbranche

240359

Bij Venttri begrijpen we dat de presentatie van uw interieurmaterialen van cruciaal belang is. Wij maken o.a. exclusieve maatwerk presentatiedozen met scharnierend deksel, zoals deze, ontworpen om uw stalen en materialen op een luxueuze en functionele manier te presenteren.

Eigenschappen van deze presentatiedoos:

Op maat gemaakt schuiminterieur:
Deze doos is uitgerust met een op maat gemaakt zwart schuiminterieur waarin de stalen perfect passen in de vormen. Dit zorgt voor een stabiele en professionele presentatie van de materialen.

Handige duimgrepen:
Het schuim is voorzien van duimgrepen, waardoor de stalen eenvoudig en zonder beschadiging uit de doos kunnen worden gehaald. Dit maakt de doos ideaal voor het tonen van bijvoorbeeld collecties van interieur accesoires.

Scharnierende klep met print:
De scharnierende deksel van de doos bevat full colour prints met inspirerende interieur voorbeelden. Wij drukken haarscherpe prints en kleurafwijkingen zijn uitgesloten.

Zwart karton omplakt met drukwerk:
De doos is vervaardigd uit duurzaam zwart karton en omplakt met bedrukt wit papier. Dit zorgt ervoor dat de binnenkant van de doos zwart is, wat perfect aansluit bij het zwarte schuim en een luxueuzere uitstraling geeft dan wit karton.

Venttri biedt op maat gemaakte presentatiedozen die volledig zijn afgestemd op de specifieke behoeften van onder andere de interieurbranche. Of u nu op zoek bent naar een manier om uw materialen op beurzen, bij klantbezoeken of in showrooms te presenteren, onze luxe presentatiedozen bieden de perfecte oplossing.

Optimaliseer uw presentatie en maak indruk met een presentatiedoos die de kwaliteit en zorgvuldigheid van uw merk weerspiegelt. Venttri staat voor u klaar om uw visie tot leven te brengen in elk detail van onze maatwerk verpakkingen.

 

Wilt u meer weten over dit soort producten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Back To Top