Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties
Collectiemap voor de retail van Karwei: een professionele presentatie van raamdecoratie
Collectiemap voor de retail van Karwei: een professionele presentatie van raamdecoratie

Collectiemap voor de retail van Karwei: een professionele presentatie van raamdecoratie

240568
Venttri ontwikkelt o.a. op maat gemaakte collectiemappen voor grote merken, waaronder deze exclusieve map voor Karwei. Deze map biedt een overzichtelijke presentatie van de volledige raamdecoratiecollectie, ideaal voor interieuradviseurs en professionals die de map regelmatig gebruiken.

De collectiemap is gemaakt van stevig karton en omplakt met bedrukt papier en een beschermend laminaat, wat zorgt voor een duurzame en hoogwaardige uitstraling. Binnenin bevinden zich stevige, gelamineerde kaarten waarop elk deel van de collectie duidelijk wordt weergegeven. Deze kaarten bevatten zorgvuldig op maat gemaakte raamdecoratiestalen, waardoor klanten eenvoudig kunnen bladeren en stalen met elkaar kunnen vergelijken.

Venttri gaat verder dan alleen het maken van collectiemappen. We ontwikkelen ook op maat gemaakte stalen en gebruiken innovatieve technieken voor de presentatie van raamdecoratie. Zo hebben we octrooien op diverse technieken, zoals de SeeMore-techniek, speciaal ontwikkeld voor honingraat-stoffen, zodat meer van de stof zichtbaar is. Daarnaast gebruiken we verborgen magneten om plissé- en honingraat-stalen strak en professioneel te presenteren, wat de algehele presentatie aanzienlijk verbetert.

Bent u benieuwd naar onze stalenverwerking? Bezoek dan onze speciale pagina voor meer informatie over hoe wij uw raamdecoratie optimaal kunnen presenteren.

Met een functioneel ontwerp en verfijnde afwerking is deze collectiemap de ideale oplossing voor een professionele, stijlvolle presentatie.

Laat Venttri uw collectie op maat presenteren!

Wilt u meer weten over dit soort producten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Back To Top